MCDONALD'S ALKMAAR CENTRUM

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1236 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Alkmaar Centrum. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 19:07 2 hamburgers 1 ijsje besteld en ik krijg 1 hamburger en een ijsje. En natuurlijk ijskoud want de bezorger gaat voor mij elders nog wat leveren
31 jan 2023 om 0:40 Lees allemaal slechte recensies, als je gewoon kleine losse dingen besteld komt het goed! Dus geen grote menu's met alles erop en eraan.
30 jan 2023 om 13:58 Koude bestelling door standaard niet voor bezorging geschikte verpakking. Meerdere onderdelen niet geleverd, ook geen terugkoppeling van gehad. Ik ga hier niet nogmaals laten bezorgen.
30 jan 2023 om 13:40 Wat waren de kinderen blij, eindelijk kunnen we MacDonalds ook thuis bezorgd krijgen, Grote koude bestelling zonder saus ontvangen, kon ook niet worden nageleverd en was eigenlijk niet te eten daardoor. Teleurgesteld en weggegooid geld.
29 jan 2023 om 20:37 Ouderwets McDonalds! Verpakkingen doorweekt, eten koud, droog en klef! Ook ontbraken de rietjes voor het drinken.
29 jan 2023 om 20:03 Is erg laat
29 jan 2023 om 19:48 Eten was al koud bij levering. En verkeerde sauzen bij de bestelling
29 jan 2023 om 19:06 eten was koud omdat er nog 1 bestelling gedaan werd en was niet compleet
29 jan 2023 om 6:40 Ik zie dat er veel mis is gegaan vandaag. Moest ook langer wachten dan normaal. Friet lauw. Appelsap gekregen ipv cola. Worteltjes waren niet geleverd. Broodje gekregen bij mac fish dat afgevinkt was. Telefonisch niet bereikbaar. Ook teleurgesteld.
28 jan 2023 om 21:57 Eten was lauw en koud, en de bezorging duurde bijna 20 minuten langer dan aangegeven…..
28 jan 2023 om 20:28 Totaal verkeerde bestelling gekregen. Mac telefonisch niet te bereiken, geen reactie van thuisbezorgd...
28 jan 2023 om 19:59 De tijd van bezorgen staat er niet eens tussen!!! 130 minuten dus ruim 2 uur en dan ook nog niet compleet