MCDONALD'S ALKMAAR CENTRUM

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1911 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Alkmaar Centrum. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 20:17 Vreselijk slecht. Zou 45 minuten duren. Na die tijd verlengt met 54 minuten. Waren ze ook nog de saus vergeten
25 mei 2024 om 21:55 Incompleet en koud…
25 mei 2024 om 20:43 18:07 de bestelling geplaatst. 35 tot 60 minuten bezorgtijd. Het is inmiddels 20:43 en onze bestelling nog steeds niet bezorgd. Wij zijn f*cing pissed off. 2 kids liggen inmiddels op bed. Zoooooo klaar ermee. Wij willen ons geld terug.
24 mei 2024 om 19:31 Echt zonde van mn geld, doe ik nooit meer.40 euro betaald voor koud eten
24 mei 2024 om 18:58 Eten was koud dat we het kregen!!
23 mei 2024 om 19:45 Weer geen rietje en servetten
23 mei 2024 om 19:16 2 uur op me eten zitte wachten Bestelde met statiegeld beker mcflurry krijg het in kartonne bakke bestel voortaan wel weer uit heerhugowaard sneller en beter te vreten daar
22 mei 2024 om 22:53 Eten was al bijna koud
22 mei 2024 om 6:47 Bezorg tijd was een uur wat normaal is bij de Mac, maar qua bestelling… simpel gezegd alles wat fout kon gaan was fout….
21 mei 2024 om 20:49 Er werd gezegd dat het max 50 min zou duren maar elke keer als ik keek ging de tijd van 30 min weer naar 50 naar 40 en weer naar 50 dus het duurde onwijs lang, verder was de bestelling louw en taai en mij macflurry stroopwafel bleek m&m te zijn
21 mei 2024 om 20:39 Hele slechte patat leek wel alsof het niet gefrituurd was. En drinken om gevallen waardoor er drinken was gelekt
21 mei 2024 om 19:54 Eten was koud en het duurde zeer lang voor dat het eindelijk eens bezorgd werd.