MCDONALD'S ALKMAAR CENTRUM

MCDONALD'S ALKMAAR CENTRUM McDelivery

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 830 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Alkmaar Centrum. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 21:43 Snel bezorgd, nog warm. Miste alleen de bbq saus
20 mei 2022 om 20:38 Bizar slecht al het eten was koud. En dan sta ik het voor die 20 euro in de magnetron op te warmen omdat je toch ondertussen trek hebt en je geen kant op kan. Bedank voor de waardeloze kwaliteit.
20 mei 2022 om 6:56 Ik bestel graag bij de McDonalds, dus heb er goede ervaringen. Ik heb echter al meerdere keren meegemaakt dat de frisdrankbeker in de tas is omgevallen. Vervolgens moet ik zelf bellen naar thuisbezorgd om het op te lossen. Niet relaxt.
18 mei 2022 om 20:56 Eten was goed en warm zoals het hoorde. De bezorgster was vriendelijk en netjes in haar gedrag.
17 mei 2022 om 21:16 Deed om 16:00 uur een bestelling om te laten bezorgen om 19:00 uur en krijg je rond 19:20 uur een pushmelding van je eten komt rond 19:30 uur
17 mei 2022 om 18:51 De patat was koud toen ik het eten kreeg en dat was niet de eerst keer dat het koud was. De bezorging was lekker snel!
17 mei 2022 om 7:16 Had medium friet besteld waarvan het doosje alleen medium was inhoud was nog minder dan een kleine friet schandalig. Eten was koud al met al niet te vrede.
16 mei 2022 om 19:07 Patatjes waren alleen een beetje koud
16 mei 2022 om 14:34 Eten duurde land en was koud voor mijn geen mac donald meer
14 mei 2022 om 18:54 Leuke vriendelijke bezorgster mag vaker bij ons bezorgen!
13 mei 2022 om 21:29 Bestelling kwam dik 45min te laat zonder belletje zelf na 30 min gebeld ze waren er op dat moment mee bezig duurde daarna nog 20min doen we nooit meer!
13 mei 2022 om 20:50 Bestelling kwam meer dan een uur later:-( , zinder belletje hierover.