MCDONALD'S ALKMAAR CENTRUM

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1022 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Alkmaar Centrum. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 21:07 Did not deliver complete order. When contacted they brushed me off, telling me to contact Thuisbezorgd instead, which doesnt have a direct agent chat feature with this type of complaint. Leaving the order incomplete with no way to get it fixed.
1 okt 2022 om 19:09 Eten was koud, drinken door de hele tas. Bezorger was niet te verstaan!!!!!!
1 okt 2022 om 18:10 Bezorging prima. Eten zoals besteld en warm.
1 okt 2022 om 7:55 Eten was koud en drinken lag op zijn kop in de tas
30 sep 2022 om 20:18 Alles was prima en op tijd! Gelukkig is thuisbezorgd er nog als Uber je bestelling weer es cancelled zonder reden terwijl t volgens de informatie zgn al op t punt stond bezorgd te worden en je er rammelend van de honger al helemaal klaar voor zat X(
30 sep 2022 om 18:02 Koud eten. Bezorger was engels. Helaas niet de opmerkingen goed begrepen qua locatie werk
28 sep 2022 om 22:57 Alles was koud... alweer
28 sep 2022 om 11:57 Tja. Het blijft natuurlijk de beste restaurant-formule ter wereld. Daardoor kunnen ze zich de veel te hoge prijzen ook veroorloven.
27 sep 2022 om 21:48 Alles was steenkoud!!!! Kinderen hadden koud eten en wij ook!! Hoe gaan we dit oplossen ? Was een bestelling van ruim 40 euro
27 sep 2022 om 17:01 was lekker maar niet wat ik had besteld had 2 x dubbel quarter pound er besteld kreeg er eentje single ach de kleine dingetjes in het leven he :-)
26 sep 2022 om 23:02 Lieve bezorgers, eten wel koud
26 sep 2022 om 0:06 Slechte service!